Tour en barco en Paraty

Nos subimos a un barco para descubrir algunas de las mejores playas e islas de Paraty. Conocemos a un morador de una de las islas para que nos explique cómo es la vida en una isla semidesierta. Y compartimos el viaje con una simpática familia de Minas Gerais.

Nós navegamos em um barco para descobrir algumas das melhores praias e ilhas de Paraty. Entrevistamos um habitante de uma das ilhas para nos explicar o que a vida em uma ilha semi-deserta. E nós compartilhar a viagem com um familiar de Minas Gerais.

 

Más información:

Escuna Pirata”Escuna

Iguazú en 2 díasIguazú en 2 días

Capillas de mármolCapillas de mármol

Una producción de MMVIATGES, productora audiovisual y multimedia
VÍDEO · FOTOGRAFÍA · COMERCIALES · DRONE · DISEÑO WEB · SERIES DE TV

El equipo de Furgo en ruta

3 responses to “Tour en barco en Paraty”

 1. Marcos Rossi

  Muito legal amigo. super profissional
  Parabens. volte sempre

 2. GLORIA MATAMALA GISPERT

  Enhorabona!!!
  Fa pocs dies vam tenir a les mans un diari local de Lloret -Blanes (no recordo el nom) on sortia una entrevista vostra. Quina enveja ens vareu fer. jeje.
  Som viatjers durant les vacances, per Europa, amb una furgo vito i realment gaudeixes amb aquest tipus de viatge. Però fa dos anys que per motius familiars anem a Equador, i allà ens desplacem amb transport públic. He mirat quelcom del que heu fet (em falta molt per mirar encare), i sembla que encare no heu passat per Equador. Si hi aneu pensem que també hi disfrutareu, és un país on hi ha la costa on a Puerto Lopez hi vam poder observar les balenes, hi ha les gands muntanyes andines (Quilatoa, Parc de Cajas…) i hi ha la selva amazònica (quina natura !!).
  Realment esteu fent una cosa que us envejem, disfruteu d’un mon més real, menys manipulat. Us ha donat la sensació alguna vegada de que hi ha gent més feliç sense tenir gaire bé res.
  Vinga endevant i gaudiu del vostre viatge!!!

Déjanos un comentario | Deixa’ns un comentari | Leave a comment

Síguenos

Segueix-nos també a través del Facebook Segueix-nos també a través del Twitter Visita el nostre canal de YouTube Visita el nostre canal de Vimeo Segueix-nos a Instagram Mapa de la ruta

Cinco años en ruta

Publireportajes

Clica aquí para ir a la web comercial de Mmviatges

Furgo en ruta en tu mail

“Newsletter

Capítulos on line

Clica para ver los capítulos de Centroamérica Clica para ver los capítulos de Venezuela Clica para ver los capítulos de Colombia Clica para ver los capítulos de Ecuador Clica para ver los capítulos de Perú Clica para ver los capítulos de Bolivia Clica para ver los capítulos de Paraguay Clica para ver los vídeos de Brasil Clica para ver los vídeos de Uruguay Clica para ver los vídeos de Chile Clica para ver los vídeos de Argentina Clica para ver todos los vídeos de los consejos de viajes

Proyectos anteriores de Mmviatges

Clica per veure l'exposició

Mapa de visitas

Map

Colaboradores

Dr Fusca y Mr Kombi

Toubab Soul, l'últim disc d'Alma Afrobeat Ensemble

Cerques un fotògraf de confiança? Un dissenyador gràfic? Solucions de maquetació? Contacta amb Lomarc

Blog fotogràfic de Joan Pla

Somos miembros de

La comunidad viajera